May 15, 2009, 8:29 PM

Приятели - незабравими 

  Poetry » Other
696 0 1

Приятели - незабравими 

 


На наште преживявания аз вече казвам край,

училището наше отново каза Bye.

В него ний половината си живот

сме изживели, а спомените наши

 ден след ден ще избеляват,

но няма никога да се забравят.

С вас аз съм живяла толкова години…

Първите приятелства, първата любов,

тези мигове вълшебни ще помня цял живот.

В едно сме винаги били, даже и да сме се карали.

Бих искала да мога да връщам времето назад

и да преживявам спомена така познат.

Но това не мога да направя и затова,

няма никога да ви забравя,

защото толкова години преживяла съм с вас и

 

 

 

ще ви обичам до края на живота си, приятели любими и незабравими.

 

 

 

 

 

© Иванина Янакиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??