May 22, 2006, 12:38 PM

Приятелка твоя ще бъда  

  Poetry
1165 0 7

Приятелка твоя ще бъда

Приятелка твоя ще бъда,
но колко трудно за мен е това -
на лицето усмивка да има,
когато в гърдите горчи любовта.
Да бъда пред тебе щастлива,
когато болката в мене гори;
да се правя че всичко е минало,
когато споменът все още боли.
Но мъката в себе си аз ще заровя,
ще превърна болката в прах
и твоя приятелка вечно ще бъда.
А любовта ми!? Тя вече е грях
...



                                         28.03.2000

© Мими Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??