Aug 30, 2007, 7:15 PM

Приятелско 

  Poetry
558 0 4

С теб се знаем от двадесет години,


направо от миналия век!


За мен това е време предостатъчно


да преценя един човек.


И нали ти обещах да ти посветя


два-три непретенциозни реда -


ето, правя го точно сега -


в моята " Петминутка на поета".


Нямам нужда от ненужни признания,


и това е съвсем обяснимо -


между нас няма грам неудобни мълчания,


споделено разбиране има.


Ние знаем житейските си пътеки,


без излишно да драматизираме.


Просто трудни били са, не леки,


но пък няма сега да умираме!


Затова и в това ми послание


липсват мрънкане и криви пътеки.


Затова просто днес поздравявам те -


толкова дълъг срок не е за всеки!

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??