Jan 16, 2010, 6:21 PM

Приятелство 

  Poetry » Other
1452 0 5

  Приятелство


Приятелство, какво ли е това?
Кой приятел истински е?
Който ти помага в беда,
или с който просто ти е добре?

А приятелството не е и най-важно в живота?
Не те ли подкрепя най-добрият ти приятел?
Не е ли най-важно приятелството на света?
Не те ли боли, ако излезе, че най-добрият ти приятел е предател?

Ще ти кажа кой приятел не те лъже -
този, който винаги е с теб,
а не този, който в ада ще се пържи,
защото е загубил приятелството - най-големия късмет!

А истински приятел е рядкост,
няма много на този свят,
на повечето хора сърцата им са пълни с коварност,
ако намериш истински приятел - ти си богат.

Аз имам добър приятел,
такъв, който винаги е с мен,
такъв, който не е предател,
такъв, който, ако загубя, ще е голям проблем.

Такъв, който винаги ще обичам
такъв, който винаги ще помня,
такъв, след който винаги ще тичам,
такъв, който за щастието ще ми напомня!

© Стефания All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??