Jan 4, 2011, 10:12 PM

Приятелство и любов 

  Poetry » Love
1316 0 1

Времето минава в срещи и раздели,

мигове на огорчение или любов спечели...?

Някои приятели, други врагове са вече

и жалко... поглеждат се, но само отдалече.

И всеки спомен раната пак отваря,

и всяка дума би била отрова за двама,

отрова - коварна, като мираж измамна,

тя не те убива, нито дъха ти спира,

а капка по капка кръвта ти бавно изпива.

Как можех да знам, че всяка целувка в нощта

ще заплатя прескъпо с кървава сълза

и кой дявол ме накара с лека ръка

да заменя приятелството за любовта?

И никога вече приятели няма да бъдем,

твърде болезнено е към миналото да се върнем,

как подобна грешка да си простя,

а можеше приятели да бъдем сега!!!

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • няма второ мнение,че трябва да живеем в настоящето...но също така е факт,че нещата от миналото оставят следи и някой от тях са доста дълбоки....все пак важното е да извличаме само положителните емоции и спомени от живота
Random works
: ??:??