Nov 30, 2005, 2:04 PM

Приятелю... 

  Poetry
1037 0 4

Приятелю...

 

Приятелството ти ме кара да се усмихвам

и така по-приятен е и въздуха, който вдишвам.

Сега имам някой, с който да споделям

и мечтите и успехите си да разделям.

Вече няма да я има тази самота,

а само споделена и искрена веселба.

И знай, потрябвам ли ти аз,

ще бъда до тебе в този час.

Защото приятелството се цени високо

и влиза в сърцата  на дълбоко.

Благодаря на тебе за това,

че си приятел на мойта душа!

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??