Feb 15, 2009, 6:34 PM

Признание 

  Poetry » Other
599 0 9

 

 Не мога да съм тъжна птица
 с окастрени, оцапани криле...

 Не ми отива да съм скица -  
 едва надраскана от „сляп поет"...

 В кошмарите съм беден рицар,
 от разни тайни страхове обзет...

 А грешна съм не го отричам - 
 със любовта направих си завет...

 На себе си, разбрах, приличам – 
 обичам истински живота клет...

© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??