Отмина времето когато беше с мен.
Няма да се върнеш.
Като времето.
Отмина времето когато ме докосна с любовта.
Ти няма да се върнеш.
Остана само любовта.
Заключих я в моето сърце.
Време е, моето сърце да ти признае.
Ти си моята муза.
Музата на любовта.
© Наско кирилов All rights reserved.