Jan 1, 2016, 4:22 PM

Призован от мрака 

  Poetry » Other
191 0 1

Ще бъда призован от мрака,

не знам и Аз кога ще е това.

За всеки пътник все някога пристига влака,

оставяме пред него често без слова.

Очи спокойни в мрака ще притворя,

в размисъл умислен с мечтите ще заспя.

Защо е нужно, питам, със себе си да споря?

Такава е съдбата, с нея ще вървя.

В.Й. 27.12.2015г.

 

 

© Васил Йотов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • По мъжки достойна равносметка, Василе! Харесах!
    Честитя ти Новата година! Здраве и късмет!
Random works
: ??:??