Проблемите ми са големи...
В мен остарява радостта!
Живота ми е в сложни схеми,
и в двора заден на света!
Тътрузя се със двата крака...
Подготвям почвата на рака,
и болестите на века...
А трябва да ги пресека!
Една и съща песен пея,
със децибела и висок!
Вървя по сивия Поток
и си живуркам, не живея!
Макар, че вече не съм млад,
очаквам най-после- обрат!
© Христо Славов All rights reserved.