Mar 1, 2013, 6:48 PM  

Проблясък 

  Poetry » Love
479 0 2

Красота безпаметна съзирам

с мисълта си нейде между вас.

Горя, надявам се и искам

единственият да съм Аз!

© Васил Зарев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??