Oct 20, 2024, 11:08 AM

Прогноза за вота 

  Poetry » Humour
151 4 9

На конкурса за мръсници 

в хубавата ни страна

седем… страшни хубавици

взимат челните места:

 

Първа става компаньонка

от един голям вертеп:

страшно палава лимонка

от редиците на ГЕРБ.

 

Второ място, за танцьорка 

със подпухнало лице:

глуповата стриптизьорка

от отбора на ПеПе.

 

Трета става - възрожденка

с неопренови гърди.

Родна шлюха  -  манекенка

с явно кремълски черти.

 

Стар парцал ще е четвърти.

От един обран бостан.

Масажистка  -  дето кърти

във сарая на Доган.

 

Челно място и… за Шиши!

С възмутително моме!

С много бутнати бакшиши,

пето място го зове.

 

Стара чанта става шеста.

С неприлично потекло.

Надпартийна - соц невеста

набор на Бриджит Бардо.

 

Седмо място грабва прима,

кършеща снага на кол.

Най-развратната бамбина

от балета в Учиндол.

 

Пък - зад първите редици,

но не много надалеч,

се класират две мръсници

от Величие и Меч.

 

А - след всички резултати

в популярния конкурс,

майсторките на разврата

ще направят - с много вкус

 

нов бардак със стари курви

и залязващи звезди,

с братовчедки, със етърви,

същият… като преди!

 

 

Юри Йовев 

октомври 2024 г.

 

© Yuri Yovev All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??