Dec 23, 2022, 10:15 PM

Програма 

  Poetry
172 0 0

Може би тихият Ангел, наречен Душа,

знае траекторията на нашето пътуване,

назовано Съдба.

Може би идването ни на тази Земя

следва божествен сценарий

и е с определена програма.

Може би, ще потърсим

сред цялата тъмнина светлият лъч

и избегнем матрична измама.

„Може би“ се случва  тук и сега.

Всичко друго е илюзорна реклама

Доверете му се

Не търсете смисъла в грандиозни неща

Животът сам следва… своя  програма.

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??