Dec 29, 2007, 8:45 AM

Прогрес 

  Poetry » Phylosophy
606 1 9
Прогрес

Маймуните слязоха от дървото
и на тояга камък завързаха,
в природата впиха окото
и всичките и тайни развързаха.

После тоягата и камъка усложниха,
в атомна енергия ги обвиха
но същността остана една -
БЛИЖНИЯ да УБИЯТ е целта.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??