Feb 17, 2016, 10:58 PM

Прогресивен регрес 

  Poetry » Civilian
586 1 2

Аз мисля си за новите кретенства.

И за страстта властолюбива...

Прогресът, който ни усъвършенства,

ни разболява и убива...

 

И виждам как човекът се изражда,

отива си без съпротива.

Кретеноидът бясно го изяжда,

дявологласно се разсмива...

 

Властта злодейска се усъвършенства.

И вече няма нищо свято...

Доволни ли сте, господа кретенства,

че изнасилвате Земята?...

 

Марин Тачков

февруари 2016 г.

© Марин Тачков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??