Да римувам аз не зная
и надали с думи ще те омая.
Аз, проклета романтичка,
потъвам във всяка твоя
дума, сричка.
Твойте устни щом
потрепнат думи да изричат,
всяка част от душата ми изсичат.
Мигар падам и умирам,
но после ставам и всички части
на живота си събирам.
Не знам дали да продължа
да те чакам, или да
бягам да се махам.
Ах,това незнание ме убива
всичко в мене то превива.
И на всичко има край,
ала къде ли е тоя малък РАЙ...?
© Добрина Пройчева All rights reserved.