Aug 1, 2010, 1:04 PM

Прокълни ме и прости! 

  Poetry » Love
801 0 7

/ по Егор Мирный /

 

Ти съзри ме! Докосни ме! Притисни се! Усети!

Разбери ме! Приеми ме! Помогни ми и спаси!

Ти бутни ме! Започни ме! Продължи ме! Довърши!

Прочети ме! Мойто име... Моят ник... Не бързай ти!

 

Съблечи ме! Раздери ме! Нарежи! Изобличи!

Убоди ме! Запали ме! Но така, че да личи...

Изтърпи ме! Укрепи ме! Загъни ме и приспи!

Целуни ме и вдъхни ме! Прегърни и замълчи!

 

Подразни ме! Помечтай ме! Пожелай ме и разпни!

Уцели ме! Прикови ме! И предай ме и люби!

Недоречен, недоплакан, недочакан, недопит,

изречи ме, излюби ме, прокълни ме и прости...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??