Feb 24, 2010, 11:17 AM

Пролет 

  Poetry » Other
676 0 16

Разтопи и лед, и сняг.
Разпиля мъглите.
Сещам тайния ù знак –
иде, иде, иде!

А дъхът ù хем боли,
хем лекува някак.
Колко ли ще е щастлив,
който я дочака.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??