Mar 23, 2017, 3:25 PM

Пролет 

  Poetry » Landscape
1148 7 6

Разнежен вятър мислите целува,

а утрото пропуква моя сън,

усмихвам се, душата ми ликува

- Привет сърце, виж пролет е навън!

 

Повдига зимата полите тежки,

прибира в скрина бялата си прелест,

в очакване на дните знойни, жежки

цъфти надежда със априлска свежест.

 

Наднича любовта ми тъй свенливо

през миглите на първото кокиче, 

искри земята приказно, красиво,

щастлива, като влюбено момиче.

 

© Доника Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??