May 6, 2017, 11:17 AM

Пролет 

  Poetry » For kids
411 1 1

Слънцето със радост се усмихна

и кокиче бяло бързичко поникна,

реката пълноводна забълбука,

кукувица някъде закука,

птиче весело зачурулика,

цъфна шарена иглика,

мечо се събуди от зимния си  сън,

а децата искат все да са навън.

Ех, че хубава е пролетта,

за големи и деца…

© Мария Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??