Mar 30, 2009, 11:10 AM

Пролет 

  Poetry » Phylosophy
697 0 26

                 Пролет



Зелено е. И иглено полето.
Росата е пипета в утринта...
И оня път, смълчан в сърцето,
усмихнато разпъпи сетива...

Зелено е. Хълми в небето
на птиците разсънената оран...
И стигмата посята е в поета -
на утро - изгрев, а по залез - корен...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??