Apr 30, 2024, 10:29 AM

Пролука в душата 

  Poetry » Love, Phylosophy
182 1 0

Пролуката е във душата!

Гледай! Там е свободата!

Светът е сцена и всеки е актьор!

Животът просто е декор,

 

пред който изиграваш свойта роля,

онази, прошепната от Бога!

Ще я намериш във мечтите!

Забавлявай се, това е!

 

Всеки мъдър го разбира!

И щастието по пътя си намира!

Разбирайки това,

ще имаш любовта!

© Добромир Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??