Mar 20, 2008, 5:55 PM

... променяме историята 

  Poetry » Other
935 0 12

Рим отново ни посреща смаян –

 

ние пак променяме историята.

 

Дните между пръстите нехайно –

 

без отстъпка стичат се поройни.

 

Силни сме във думите изпразнени –

 

от любов. Картина на художник –

 

акварелът не тъжи по плазмата

 

и хербарият е начин на живот.

 

И мечтите – случки са в отвъдното.

 

И разкошът – пост по светски!

 

И тъгата – радост е обърната…

 

Господи, върни ме в детството!

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??