Oct 4, 2006, 12:20 PM

Пророчество 

  Poetry
596 0 5
Някога ще бъде само спомен
дните гдето с тебе имаме
Някога минутите неволни
ще се връщат в мислите със сълзи

Някога ще бъде спомен само
устните които в този миг целувам
Ще се срещнем някога за малко
После миналото днешно ще сънувам

© Десислава Панчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??