Feb 26, 2017, 1:58 PM

Прошка 

  Poetry » Love
774 6 10

             

 

            Прошка

                     

И днес е Прошка.  

В мислите си с теб съм.

От чакане съм станал суеверен.

Объркан съм във тъмното. Къде си?

Ела ми помогни да се намерим.

 

Не ме отпращай!

Знам, че съм неканен.

И че въобще не биваше да идвам.

В момент на слабост

съм първосигнален.

Не издържах.

Реших се.

И пристигам.     

 

Ще се опитам

да не ти досаждам

със глупави въпроси как живееш.

Доведе ме при теб

светата жажда

да ми простиш,

преди да остарея.

 

Не ме позна!

Със здраве!

Ще си тръгвам.

Предълго ме е нямало в играта.

Сгреших пред теб.

И грешен ще осъмна.

Не опрощава

никой

непознати.

 

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??