Прощавай, време, че те изоставих...
Прощавай, че предадох се без бой!
Но всичкото това направих
единствено за теб, любов.
За много сигурно съм самозванец.
За други може би съм и лъжец!?
Но на всички искам аз да кажа:
мечтал съм, вярвал, живял съм за любов.
Поет едва ли някога ще стана.
Едва ли много ще ме разберат.
Но единствено мечтал съм да се сбъдне –
хора да сме и пълни със любов.
© Ангел All rights reserved.