Feb 1, 2013, 10:51 AM

Прощаване 

  Poetry » Other
417 0 4

ПРОЩАВАНЕ

 

И това е пак едно прощаване,

спомени за допир, мирис, цвят.

Хляб раздавам, а това раздаване

страшно е, но няма път назад.

 

И не става дума за сравнение,

всеки миг е сам неизмерим.

Липсваш ми, това е без съмнение,

но с живота ми напред вървим.

 

Спомени - зад нас са рози цъфнали.

Мами ме насреща синева. 

Кой ще надделее - ще осъмна ли?

Или сред гирлянди ще умра?

 

 

 

 

 

 

 

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??