Dec 27, 2006, 11:21 AM

Простете ми 

  Poetry
1439 0 1

Мила мамо, прости ми ти,
че много често карам аз да те боли:
виждала съм те как от очите ти капят сълзи,
чувствала съм също, че и сърцето ти кърви.

Аз зная, много тежки думи съм ти казвала,
без нищо да си ми направила съм те наказвала,
аз зная, мамо, че много ме обичаш ти,
зная, че заради мен не си спала до зори.

Прости ми, мамо, за всички мои грешки,
прости, че не се вслушвам в твойте забележки.
Ти си смисълът на всичко свято,
благодарение на теб съм дете богато,
от приятели и хора съм заобиколена,
от твоето възпитание съм възхитена!

Мили татко, ти също ми прости,
знам, че тебе също те боли,
но от очите не могат да капят сълзи,
силен мъж си и най-добрият баща!

Ти всичко правиш за мен,
не е имало и нито ден,
в който да си ме разочоровал,
ти като че ли света си омагьосал.

Всяко дете за тебе трябва да мечтае,
всяко дете така с баща си иска да играе.
Прости ми, татко, ако съм те обидила,
аз друга цел имам... ще се радвам, ако съм те възхитила.

Мила мамо, мили татко,
простете ми за всички лоши думи!
Зная създали са те обиди помежду ни,
запомнете само, че ви обичам!!!

© Елен Ривес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е хубаво да се извиниш, но внимавай да не ги нараняваш отново...
Random works
: ??:??