Jun 29, 2006, 5:12 PM

Прости ми 

  Poetry
863 0 5
Искам да съм там, където
в себе си оглежда се сърцето...
Там, където няма лоши думи,
а безмерна обич помежду ни.

Знам, предадох този рай прекрасен,
и опорочих го най-ужасно...
Но душата, може да прощава 
повече отколкото да забранява.

Погледни ме и кажи "Върви си!" 
След любовна нощ от мене отвърни се...
Не притискай дланите ми нежно
и ме гледай без любов - небрежно.

Не попивай устните ми страстно
и не бди над мене бащински и властно,
не споделяй, не мечтай, не чакай, 
не търси очите ми в мрака...

Можеш ли това, защото аз не мога!
Не заставай срещу даденото ни от Бога!
И ако все още не прощаваш своята обида
отречи се... и завинаги ще си отида!

 

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??