Jan 6, 2008, 7:34 PM

Прости ми 

  Poetry » Love
905 0 3
Път един, а после два...
Ръка подаваш ми, но бягам...
Очите бавно губят сълза след сълза...
Спираш ме пред пропастта, но пак пропадам!
Тъмно е, студено е, пронизва тишина
И боли ме! Защо изгубих в тебе вяра?!

Мечтите ни проблясват там в далечина
И надеждa плахa в тях се отразява...

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??