Jun 14, 2020, 12:18 AM

Просто 

  Poetry » Phylosophy, East forms
767 0 1

ПРОСТО

 

Мъдростта е проста –

просто винаги върши добро.

Но кое добро е?

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??