Nov 5, 2012, 3:38 PM

Просто съвет 

  Poetry » Love
831 0 3

 

 

 

Променлива съм като облак -
харесвам ли ти такава?
Ту съм като палав вятър,
ту съм огнена жарава.

 

Пренаранена до болка съм -
приемаш ли ме такава?
Опустошиха живота ми...
мъжете сте  напаст цяла.


Уморена съм от обичане -
не можах да се опазя.
Обичаш ли ме такава,
обичай ме тогава докрая.

 

 

http://www.vbox7.com/play:a204ff0365

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??