May 21, 2015, 12:23 AM

Просъница 

  Poetry » Other
397 0 6


Просъница


В един и същи сън
сънувахме, до изнемога:
дълга, честта, страстта,
копнежите по Дявола и Бога.
Събудихме се - две деца
в разхвърляната от живота 

класна стая.
Урокът-споделена самота.
Научихме ли го?
Не зная...

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??