Jan 22, 2008, 5:30 PM

Противопоставяне 

  Poetry » Other
1166 0 42

Разкъсват безумства на хапки плътта ти.

Смиреност и обич от тебе струи.

Във огъня адов гори мисълта ти.

Към рая душата във устрем върви.

Измамни копнежи те галят греховно.

Любов те очаква там нейде в зори.

Фалшивият блясък те мами с лъжовност.

Във бури се раждаше истинно ти.

Неспирно примамва те славата черна.

Излиташ във полет със бели мечти.

По Гоголски мъртво живота живееш.

Възкръсваш след кръста за новите дни.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??