Jan 7, 2008, 9:59 PM

Протягаш ръка. 

  Poetry » Love
675 0 2
Протягаш ръка.
Да я докоснеш опитваш.
Попарен от собствената си сълза,
че снимка докосваш осъзнаваш.

Протягаш рака.
Но няма кой да протегне към тебе.
Ти сам избра си тази съдба -
да няма близък човек до тебе.

Протягаш ръка.
Плесница те удря.
Плесницата наречена самота -
за неблагоразумието ти те наказва.

Протягаш ръка.
Но късно е вече.
Когато тя протягаше към тебе,
ти на самота я обрече.

Протягаш ръка.
Ръката ти свлича се умаляла.
Виждаш ли колко тежко е да се нуждаеш от любов,
а да липсва такава?!

Не протягай ръка.
Тя няма към теб да протегне.
Снимките не протягат ръце -
те само те гледат безмълвно.

© Кари All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??