Jun 2, 2009, 9:16 PM

Прозорец 

  Poetry
497 0 2

В забрава сте, вълшебни думи –

любов, романтика, мечти...

С подаръци,

с прилични суми

отвличат черните коли

момичетата като мляко

в хотели с временен разкош...

Прозорецът ми гледа сляпо

към тях, когато падне нощ.

 

А аз се вглеждам към Луната

(прозорецът не е поет)

но в мислите си за яката

съм стиснал мазния подлец.

© Иван Миланов Шопов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??