Dec 19, 2013, 8:49 PM

Прозорецът 

  Poetry
532 0 4

Когато умра,

оставете прозореца отворен.

И нека пролетта ми, закъснялата, да влезе.

Когато умра,

оставете прозореца отворен

и нека любовта ми да ми шепне.

 

Сред  портокалови листа свита,

нека името ми да изрича.

 

На дланта ми свитото и на

прозореца ми синьото.

 

Любовта ми, пролетта ми.

© Огнян Цветанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??