Aug 18, 2011, 9:23 PM

Прозрачност 

  Poetry » Other
739 0 1

В светлата прозрачност

на настъпващия ден

появява се розовопръстата ЕОС

на каляска - златен облак,

 

впрегнала сребристи еднорози -

гривите им - слънчеви лъчи,

и блести всичко в светла

прозрачна златистост,

 

носи нови надежди

на заспали, отчаяни души,

завива ги с шал -

нежна прозрачна златистост,

на царска трапеза

с неземни прозрачни мечти.

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??