Свивам се във ъгъла и плача -
Виновна съм за мойта неудача,
Виновна, че съм толкова наивна,
Но чиста и като дете невинна.
Готова съм на всичко да се радвам,
Способна съм и на врага да вярвам.
Обичам да живея със мечтата,
Че мога да убия самотата.
Тя е много силна, ще ме изяде,
Като в паяжина ще ме оплете.
Не мога да си мисля, че ще я надвия
Със малка порция "сълзи и ракия."
Надеждата и вярата вече ги няма
Разбрах, че светът се крепи на измама.
Не ми е присъщо да лижа и мажа,
Не мога дори и бълхата да смажа.
Към всички изпитвах обич голяма,
Вярвах на всички, но щракна капана.
Тогава разбрах, че живота е игра,
която се играе без правила.
© Нели All rights reserved.