Aug 16, 2015, 10:34 PM

Пръсти и думи... 

  Poetry » Love
331 0 1

Целувай ме по врата.
И по-надолу. Там, където
искаш… Ще се отнеса,
когато усетя ти ръцете.

Докосвай ъглите и извивките,
накарай ме да се удавя
в безнадеждно, задъхано искане.
Следите си по мен оставяй.

Вземи ми въздуха, очите…
Някъде там, в безкрая, да припадна.
Пръсти и думи с мен преплитай.
И остави ме все така за тебе жадна…

16.08.2015г.
гр.Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??