Nov 26, 2008, 10:02 AM

Пръсти под ръба на блузката 

  Poetry » Love
582 0 2
В разкоша па леглото,
в едно полусъбличане,
отчаяно, сиротно
си търсят те "Обичам те".

И май са го намерили
един на друг в плетежите,
щом взорът им сменен е
със погледи премрежени.

Ала с тях те кристално ясно
пак душите свои виждат.
Подсъзнания препускат едно към друго бясно
и като цунами по бреговете си прииждат.

Пръсти, под ръба на блузката мушнати,
дъх, усетен по вратлето, преди заспиване - 
Вальо и Марти се давят един във друг, гушнати.
А Марти е момче.
Нима не е тъй силно, само защото за някой е фрапиращо?

25.11.2008г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??