Jun 14, 2008, 5:39 PM

Птиците 

  Poetry » Phylosophy
622 0 5

 

                                                                   на Ани

 

Липата е изплакала сълзите си със цвят

политнал към локвите с дъжда,

но с аромат усетен от душата ми -

а в сърцето, увиснало е моето прощаване

на птиците от песентта.

А те накацали, захванали с крачетата си клоните

осавили съня си във гнездата,

пеят, пеят до пресипване с телцата си треперещи-

красиво е, изстрадано от невидяна доброта.

В признание без блясъци

е моето живеене в оставена следа -

през локвите с удавена на липа!!!

 

9.06.2008г.

© Женина Богданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??