Виж ма - ръся сексапил,
както ромче въшки ръси,
имам си и чар, и стил,
а и гений съм в умъ си...
Умножавам чак до пет,
азбуката (пучти) зная,
а и пиша са пуйет,
скромно да ви го призная...
Та куя ша устои
на осанката ми мъжка?
Сбъдвам женските мичти
срещу мъъъничка издръжка...
Евро, долар, даже лев,
щом дадеш, ша та... римувам...
Гарантирам... стихокеф...
Пуйетично... контактувам...
Че е ясну, със римушки
(т'ва утдааавна го разбрах)
ще нагъвам леб и чушки,
а да блажа имам грях...
И затуй усвен пуйет
със професия съм втора...
Казвам ви го под секрет -
жиголо станах бре 'ора...
05.03.2019.
Георги Каменов
От поредицата ми стихоподобни "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :0))
© Георги Каменов All rights reserved.
Наздраве, Кети :"
Благодаря, момичета 😋🌹😋