На зазоряване убивам залеза
помагаш ми
На зазоряване рисувам ябълки
а ти изяждаш ги
На зазаоряване съм Ева
На Градина сме
А истинското мое име на богиня е
но пак сме грешници
На зазоряване
издишвайки
се вдишваме
© Ле Бед All rights reserved.
Белла, знаеш много добре как се казвам