Oct 17, 2008, 12:14 AM

Пустош 

  Poetry » Love
421 0 0

Красотата ти засенчва утринно сияние,

а добротата - ангелската аура!

Платна с магическо излъчване

пръстите ти сътворяват!

Дали достойна съм да бъда твоя муза?

Как ме откри, Вълшебнико с душа изкусна?

Изгубя ли те, вече ще съм пустош!

© МИСИЯ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??