Среща някъде среднощ
с много „щ“ и „ш“ и „т“,
бъдеще неясно още,
възел и безпътици...
Говор мъничко измислен,
бухал нейде гука с човчица...
и на връхчето луната се върти
някъде преди минути...
знам, убийството е забранено,
вълците го знаят сякаш, и
промъкващи се тайно
чакат да се променим.
Ще ли да достигнем до начало,
или ще ни наводни...
© Йоана All rights reserved.
Поздрав!