Dec 4, 2007, 11:14 AM

Пясъчната раковина 

  Poetry
578 0 14
В раковина малка те открих
с цвят на шоколад и мляко.
В сърцето си те подслоних -
на морски звук далечно ехо.

Като летен бриз те съхраних
по порите на кожата си мека.
Като бяла птица те проследих
в простора син, памучно лека.

В сън виолетов те съзрях,
теменужено-копринен свят.
В раковина малка се побрах,
прашинка от пясъка довят.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??