Feb 1, 2018, 9:51 AM

Пълнолуние 

  Poetry » Landscape
474 4 16

Една луна,  бакърена паница,
излъскана със ситен звезден прах,
играе със съня ми ръченица,
а котките превиват се от смях.

 

Една луна по котешки мяука,
е няма да заспя. Добре, разбрах!
Пограква сънен гарван и от скука,
от лунен лъч стиха си изтъках.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??