„Пролетта ти отива!”... ... ...
Сънувам ли?!
„Пролетта ти отива!” –
вятърът донася твоите думи...
с аромат на вишнев цвят...
Цялата разцъфвам... затрептявам...
Пролетта ми отива...
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова All rights reserved.