Apr 17, 2009, 7:35 PM

Пъртина 

  Poetry » Landscape
498 0 0

 

Пъртина

 

Вървя по снежната пъртина,

с усмивка на уста вървя.

Поглеждам бялата картина -

красива, зимна суета.

 

Елховата гора в премяна,

разпръсква сребърен прашец.

Ловя с ръцете си засмяна,

снежинки, бели цветове.

 

Искрите слънчеви проблясват,

пронизват снежната земя,

забързани шейни опасват

поляна в близка падина.

 

И детски смях лети високо

достига светли небеса.

Прелива радостно сърцето,

пречистен грее днес светът.

© Тоди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??